Apple ka mbyllur një shërbim mjaft të dobishëm për të gjithë ju që doni të blini një iDevice të përdorur dhe doni të siguroheni nëse ai është i vjedhur ose jo. Pas asnjë komunikim faqja në fjalë nuk gjëndet më në portalin e Apple.

Nëse kërkoni të kontaktoni këtë faqe, do të njoftoheni se ajo nuk ekziston më që nga data 24 Janar i këtij viti. Shërbimi që gjëndej në këtë faqe quhet Activation Lock dhe sipas ekspertëve ishte një mënyræe mjaft e mirë për të ndaluar hajdutët të shisni produkte të cilat janë të vjedhura, pasi sistemi kontrollonte produktin duke i dhënë numrin IMEI.

Mendohet gjithashtu se mbyllja e shërbimit mund të jetë e përkohshme, për shkak të mirëmbatjes. Gjithsesi në ditët në vazhdim do t'ju njoftojmë në lidhje me këtë problem. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment