Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Watch out zombies, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të mbijetoni në një botë të pushtuar nga krijesat gjysëm të vdekura të cila do të bëjnë të pamundurën t'ju ndalojnë. Duke i përplasur ato në mure ose objekte të forta mund ti vrisni dhe është një lojë që ja vlen ta provoni në kohën tuaj të lirë.


8bitwar: Necropolis, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju do të vini në provë aftësitë tuaja taktike për të organizuar një ushtri kundra forcave armike. Loja është ndërtuar mbi një grafikë minimale e cila kujton lojërat e hershme ku edhe mund të luani online ose në mënyrë që të rrisni karrierën tuaj. 


- Ruler: Tape Measure Length 17ft, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ruler është një program i domosdoshëm në listën tuaj të programeve të dobishme. Ai ju lejon të matni distanca deri në 5 metra, duke prekur ekranin e iPhone dhe më pas duke e lëvizur me dorën tjetër atë. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment