Luca Todesco, hakeri italian që ka bërë të mundur Jailbreak për iOS 10, ka konfirmuar në Twitter se do të lëshojë Jailbreak edhe për iOS 10.2, duke korrigjuar të gjitha problemet e versionit të mëparshëm që ndalon tek iOS 10.1.1. Jailbreak për iOS 10.2 pritet të lëshohet gjatë këtyre ditëve.

Jailbreak nuk do tue jetë i disponueshëm për iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. Në këto pajisje, jaibreak mund të bëhet vetëm nëse kanë të instaluar iOS 10 ose iOS 10.1. Ju këshillojmë të prisni akoma edhe pak përpara se të bëni Jailbreak, të paktën deri sa të jetë i disponueshëm një version më i ri i jailbreak. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment