Emoji kokëkuqe ka ardhur një hap më pranë realitetit. Emoji me flokë të kuqe janë në rend për mbledhjen e ardhshme të Komitetit Teknik Unicode, organizata që përcakton standardet për emoji që ju shihni në miliona smartfonë dhe rrjeteve sociale që përdorni çdo ditë. Së fundi, “gingers” mund të kenë përfaqësim në universin emoji.

Apple do të mbajë takimin, që fillon në 23  Janar në kampusin e saj në Cupertino, Kaliforni, raporton TechSot.Al. Jeremy Burge, i cili punon për faqen dhe jep këshilla teknike për Unicode, sqaroi qasjen për të përfshirë emoji flokëkuqe në tastierë Emoji në një propozim të detajuar.

Në vitin 2015, Apple më në fund paraqiti emoji racore të ndryshme që lejoi përdoruesit të ndryshojë tonin e lëkurës të çdo personi emoji. Kohët e fundit, Këshilli Unicode miratoi një person të veshur me një emoji hijab, si dhe një person pa gjini.

0 komente:

Post a Comment