Pas një periudhe në fazë beta, Apple sapo ka lëshuar përditësimin iOS 10.2.1 për të gjithë përdoruesit iPhone, iPad dhe iPod touch. iOS 10.2.1 është tani i disponueshëm për shkarkim për të gjitha pajisjet kompatibël. Ky nuk sjell ndonjë funksion të ri por limitohet në korrigjimin e disa problemeve të iOS 10.2.

Ky version këshillohet për të gjithë përdoruesit, me përjashtim të atyre që dëshirojnë të bëjnë Jailbreak. Në rast se bëni pjesë edhe ju në këtë grup, ju këshillojmë që qëndroni në versionin iOS që keni. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment