Sipas analistëve të Flurry, pothuajse gjysma e pajiseve të reja mobile dhe aplikacioneve në javën e Krishtlindjeve kanë qenë iPhone, dhe vetëm 21% smartphone Samsung. Nga të dhënat për SHBA, përdoruesit amerikanë preferojnë smartphone gjithnjë e më të mëdhenj.


45% e aktivizimeve vinin nga smartphone të madhësisë mestare, megjithëse në rënie nga 54% që ishte një vit më parë. Ndërsa 37 %, nga 27% që ishte për Krishtlindjet e 2015, janë ato që konsiderohen phablet, një ekran pak a shumë mes telefonit dhe tabletit. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment