Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Busy Shapes.

Busy Shapes frymëzohet nga veprat e shkencëtarit të famshëm Jean Piaget, që i konsideronte fëmijët si disa shkencëtarë të vegjël dhe se mendimet e një fëmije ndërtohen nëpërmjet eksperiencave, që e inkurajojnë atë në proçesin e arsyetimit.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Busy Shapes: Whiteout do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment