Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Angry Birds Space.

Historia e lojës është e njëjta dhe zogjtë janë të zemëruar përsëri me derrkucët të cilët jetojnë në hapësirën galaktike dhe kanë vjedhur vezët e zogjve tanë. Angry Birds Space ​​përmban rreth 60 nivelet dhe gravitetit ndëryjor dhe do t'ju sjellë një përvojë loje spektakolare me puzzles dhe shkatërrimin me lëvizje të ngadaltë në shpejtësinë e dritës.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Angry Birds Space do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment