Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

This Is Not a Test, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
This is not a test është një lojë me temë RPG në të cilën do të zbuloni mënyra të ndryshme për të mbijetuar në një ambjent ku vdekja vjen në shumë forma. Ja vlen ta merrni atë.


- Vantage Calendar, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Vantage Calendar është një program mjat i dobishëm i cili sjell një mënyrë inovative për të ruajtur eventet ditore në kalendar. Mënyra se si programi shfaq çdo event është me të vërtetë mjaft i veçantë. Sot atë mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar.


- AddBlock, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
AdBlock është një program mjaft i dobishëm i cili sjell në iPhone një program i cili ju jep mundësinë të bllokoni çdo lloj rreklame të padëshiruar që gjenerohen nga programi që po përdorni. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment