Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

PhoneBook Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone
PhoneBook Pro është një program i dobishëm për të menaxhuar kontaktet në mënyrë mjaft të thjeshtë. Ai ju lejon të organizoni kontaktet me kategori në mënyrë të tillë që ti gjeni ato sa më kollaj. Ja vlen ta merrni edhe këtë program.

AllPass Pro, nga 1.99€, falas. /iPhone, iPad
AllPass është një program mjaft interesant dhe i dobishëm. Ai na lejon të ruajmë të gjithë username dhe password, për çdo akount virtual që kemi në rrjetin e internetit. Përveç funksionit të dobishëm, programi ofron edhe një grafikë mjaft mikpritëse dhe të thjeshtë. Ja vlen ta keni këtë program.


Tower Balance, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Tower Balance është një lojë mjaft e bukur për tu luajtur në kohën e lirë. Qëllimi i lojës është mjaft i thjeshtë, duhet të vendosni kuti mbi njëra tjetrën dhe të mbani ekuilibrin e botës në mënyrë që ato të mos rrëzohen. Sa më shumë kuti vendosni mbi njëra tjetërn, aq më shumë pikë fitoni.


BombKit, nga 0.89, falas. /iPhone, iPad
BombKit është një program i cili do të stimulojë shpërthimin e një bombe. Grafika është mjaft reale dhe do të keni mundësinë të hidhni në erë objekte të ndryshme për të testuar fuqinë e bombës. Në qoftë se jeni kuriozë të shikoni çndodh realisht kur shpërthen një bombë mund ta provoni këtë program.

  

Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment