WhatsApp konfirmon se në Qershor 2017 do të përfundojë mbështetja për versionet më të vjetra iOS. Brenda fundit të këtij viti, kompania do të ndalojë mbështetjen e WhatsApp Messenger në këta platforma mobile: Android 2.1 dhe Android 2.2, Windows Phone 7 dhe iPhone 3GS/iOS 6.

Artikulli është përditësuar pak orë më parë, pas një publikimi të mëparshëm në Shkurt të vitit 2016: "Pavarësisht se këto pajisje mobile kanë qenë një pjesë e rëndësishme e historisë tonë, nuk ofrojnë funksionet që ne kemi nevojë për të zgjeruar funksionet e aplikacionit tonë në të ardhmen". /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment