Apple ka publikuar rënditjen e aplikacioneve dhe lojërave më të mira të vitit 2016. Triumfojnë Prisma dhe Clash Royale.

Për sa i përket aplikacioneve, 5 më të mirat e vitit 2016 sipas Apple janë:


Ndërsa rënditja e lojërave është kjo:


Si aplikacioni i vitit për iPad është përzgjedhur Sketchbook Motion, ndërsa aplikacionet më të mira për Apple TV dhe Apple Watch janë respektivisht Twitter dhe MySwimPro. Loja e vitit për iPad është Severed, ndërsa për Apple TV dhe Apple Watch janë Riptide GP dhe Field Day.

Rënditjen e plotë mund ta konsultoni në App Store dhe iTunes Store. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment