Pas suksesit të madh të Pokémon Go dhe shkarkimeve rekord të Super Mario Run, Nintendo ka vendosur të realizojë të paktën 2-3 lojëra në vit për iOS. Lajmi konfirmon interesin në rritje të Nintendos drejt botës mobile.

Për momentin nuk janë publikuar detaje të tjera. Nga lojërat e para që mund të vijnë në vitin 2017 flitet të jenë Animal Crossing dhe Fire Emblem. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment