Vazhdon të flitet për modelin e ardhshëm iPhone 8. Tani është shfaqur në rrjet një koncept i ri që shfaq një model hipotetik me Touch Bar të ngjashëm me modelin e ri MacBook Pro 2016. Në këtë koncept shfaqen disa karakteristika mjaft interesante të modelit të ardhshëm iPhone 8.

Flitet për një Touch Bar në stilin e MacBook Pro, një sistem rikarikimi të shpejtë wireless, mbështetje për Thunderbolt 3 dhe Touch ID të integruar në ekranin e pajisjes. Natyrisht nuk fliet për lajme të sigurta por për një koncept. Më poshtë mund të shikoni videon në fjalë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment