Festat e fundvitit po afrojnë dhe sipas një sondazhi, iPhone është dhurata më e kërkuar. Apple vazhdon të dominojë periudhën e festave sipas sondazhit të fundit të Piper Jaffray. Rezultatet flasin për një Apple që rënditet në dy vendet e para për sa i përket dhuratave më të kërkuara, me iPhone dhe Mac.


iPhone e tejkaluar konkurrencën duke qenë dhurata më e kërkuar nga 7.2% e personave të intervistuar, në rritje në krahasim me vitin e kaluar ku arrinte 5.2%. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment