Pas disa versionesh beta, Apple ka lëshuar më në fund versionin e ri iOS 10.2 për iPhone, iPad dhe iPod touch. Ky përditësim është i disponueshëm për shkarkim nëpërmjet iTunes ose direkt nga pajisjet iOS kompatibël, nëpërmjet funksionit OTA.

iOS 10.2 sjell disa funksione të reja, si për shembull aplikacionin TV (vetëm në SHBA). Dizajni i emoji është rishikuar, duke i shtuar më shumë kontrast imazheve. Janë shtuar 100 emoji të reja. Janë zgjidhur edhe disa probleme të versioneve të mëparshme. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment