Apple ka publikuar në faqen zyrëtare një njoftim i cili i referohet produkteve jo origjinale, më saktë karikuesve të baterisë. Sipas kompanisë, blerja e produkteve origjinale mund të sjellë dëmtimin fizik të pajisjes por mund të shkaktojë edhe dëme fizike tek personat që janë pranë.

Në njoftim thuhet se të gjithë duhet të kemi shumë kujdes nga produktet jo zyrëtare sepse nga testet e bëra mbi disa modele që gjënden në treg, rreth 99% e tyre dështojnë në testin e sigurisë që është bërë në laboratorët e kompanisë.

Ne ju këshillojmë që të mos përdorni produkte jo origjinale edhe pse mund të mendoni se kurseni, por me siguri ato do të dëmtojnë pajisjen tuaj dhe kjo mund të sjellë një kosto shumë më të lartë se sa të blinit një komponent nga faqja zyrëtare e Apple. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment