Apple ka zgjeruar praninë e sajë në sektorin e autojmeteve, siç e konfirmon edhe përditësimi i fundit në listën e autoveturave që ofrojnë mbështetje të plotë për CarPlay. Lista e mëparshme me 150 modele, tani përshin plot 200 të tilla. 50 modele të reja, disa prej të cilëve do të jenë të disponueshëm gjatë vitit 2017.

Nga markat që ia vlen të përmendim, janë Audi, Honda, Maserati, Kia, Mitsubishi, Suzuki dhe Vokswagen. Një listë që është e destinuar të rritet më tepër, duke qenë se nuk përfshin akoma modele për të cilat është konfirmuar mbështetje e Carplay: si për shembull Jeep Compass 2017, një nga autoveturat e para Jeep, që do të ofrojë mbështetje të plotë për CarPlay, dhe BMW Serie 5 Sedan.

Ja lista e modeleve të reja që janë shtuar:

Audi
 • 2017 A6
 • 2017 A7
 • 2017 R8
 • 2018 Q5

Honda
 • 2017 CR-V
 • 2017 Pilot

Maserati
 • 2017 Ghibli
 • 2017 Levante

Kia
 • 2014 – 2017 Soul
 • 2015 – 2016 Optima Hybrid
 • 2015 – 2016 Sedona
 • 2015 – 2017 Soul EV
 • 2017 Forte
 • 2017 Forte Koup
 • 2017 Niro
 • 2017 Optima Plug-In Hybrid

Mistubishi
 • 2017 Outlander
 • 2017 Outlander PHEV

Suzuki
 • 2016 – 2017 Hustler
 • 2016 – 2017 Ignis
 • 2016 – 2017 Lapin
 • 2016 – 2017 Solio
 • 2016 – 2017 Solio Bandit
 • 2016 – 2017 Spacia
 • 2016 – 2017 Spacia Custom

Volkswagen
 • 2016 – 2017 Beetle Cabriolet
 • 016 – 2017 Golf Cabriolet
 • 2016 – 2017 Golf SportsVan
 • 2016 – 2017 Golf Variant
 • 2016 – 2017 Passat Variant
 • 2016 – 2017 Touran
 • 2017 Atlas
 • 2017 CrossFox
 • 2017 Gol
 • 2017 Saveiro
 • 2017 Voyage

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment