Që sot, pamja e re e aplikacionit Photos në iCloud.com është e disponueshme për të gjithë, pas shumë javësh në version beta. Aplikacioni i ri Photos në faqen iCloud.com përfshin një menu anësor dhe disa funksione të reja që e bëjnë atë shumë të ngjashëm me aplikacionin origjinal në macOS.

Tani ky aplikacion është i disponueshëm për të gjithë në faqen zyrtare të icloud. Menuja i ri lejon edhe ngarkimin dhe shkarkimin e fotove në mënyrë më të shpejtë dhe lejon një qasje më të shpejtë në abumet fotografike. Shumë interesant edhe funksioni që lejon vështrimin në horizontal të fotove. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment