Siç ju kemi njoftuar nëpërmjet këtij artikulli, kufjet wireless ose pa lidhje fizike do të vijnë në treg brënda muajit Dhjetor. Gjithashtu nëse ju keni porositur një palë të tilla dhe jeni në pritje që ato të dërgohen, duhet të dini se nisja e porosive do të vij në javët që vijojnë.

Ky lajm vjen nga një email i Tim Cook si përgjigje e kërkesës së bërë nga një blerës i tyre, i cili i ka kërkuar drejtuesit të Apple të përcaktojë një datë ekzakte të dërgimit dhe të lëshimit në treg. Përgjigjia e Tim Cook nuk ka qënë dhe aq e saktë pasi nuk ka përcaktuar një datë ekzakte por është shprehur duke kërkuar falje për vonesën dhe data e dërgimit do të jetë në javët që vijojnë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment