Sipas faqes Mac Otakara, Apple parashikon të shtojë opsionin "Jet White" për iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. Raporti nuk e thotë se kur mund të jenë të disponueshme këto modele të reja. Apple po projekton të realizojë një iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus ngjyrë "Jet White", për t'i ofruar përdoruesve një opsion të ri. Lajmi akoma nuk është konfirmuar nga Apple. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment