Pavarësisht masave të sigurisë të ndërmarra nga Apple, një hacker ka arritur të zhbllokojë versionin e fundit të iOS 10 dhe të instalojë Cydia. Hackeri ijapija00, siç mund ta shikoni edhe nga videoja e mëposhtme, ka arritur të kryejë Jailbreak në iOS 10.1.


Me sa duket jailbreak është i disponueshëm edhe në iOS 10.1.1 dhe me shumë mundësi edhe në versionin beta të iOS 10.2. Hackeri me sa duket ka gjetur një exploit jo shumë të qëndrueshëm, megjithëse bëhet fjalë për jailbreak tethered. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment