iOS 10.2 është i disponueshëm vetëm në versionin beta për momentin, por sapo të lëshohet zyrtarisht në të gjitha pajisjet, do të sjellë disa emoji të reja. Këto emoji janë mjaft interesante dhe i përkasin kategorive të ndryshme.

Për shembull, një emoji për selfie, gota whisky, cowboy me kapele, etj. Emojit e reja i përkasin formatit Unicode 9.0 dhe do të vijnë me iOS 10.2. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment