Pas aktivizimit në remote të këtij funksioni, përditësimi i fundit i aplikacionit WhatsApp ka shtuar zyrtarisht mundësinë e dërgimit të imazheve GIF të animuara. Me këtë përditësim të WhatsApp mund të dëgoni dhe të merrni nga miqtë tuaj, imazhe të animuara GIF.

Mund edhe të dërgoni video që zgjasin 6 sekonda ose më pak si GIF: mjafton të klikoni ikonën GIF pasi të keni zgjedhur videon. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment