Chillingo ka realizuar një lojë të re për iOS që titullohet "Go Rally", dhe që ofron disa materiale për iMessage në iOS 10. Brenda lojës gjejmë disa automjete që mund t'i zgjedhim, një sistem multiplayer dhe një karrierë.

Mund të krijojmë pistat tona të preferuara dhe t'i personalizojmë në bazë të shijeve tona. Mekanizmat e lojës janë mjaft interesante, të studiuara mirë dhe mjaft reaktive. Mund të personalizojmë automjetet tona dhe të marrim pjesë në gara plot adrenalinë dhe plot efekte speciale.


Nëse jeni të interesuar, loja Go Rally është disponueshme në App Store me çmimin 4,99€. Peshon rreth 266MB dhe kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri për të punuar. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment