Vjen një përditësim i rëndësishëm për aplikacionin Gmail. Tani mund të menaxhoni në mënyrë më të avancuar postën tuaj elektronike. Aplikacioni ofron njoftime në kohë reale, mbështetje për më shumë llogari njëkohësisht dhe kërkim në të gjithë postën elektronike.

Versioni i ri ofron një grafikë të re dhe shumë funksione:

  • Anuloni dërgimin e një emaili për të evituar gabimet
  • Kërkim më të shpejtë, me rezultate të menjëhershme dhe sugjerime ortografike
  • Rëshkisni gishtin për të eliminuar mesazhet: riorganizoni me shpejtësi mesazhet

Gmail është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment