Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Telepaste, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Telepaste është një program mjaft i dobishëm i cili na jep mundësinë të kopiojmë materiale nga një iDeivice tek një tjetër duke shfrytëzuar kodet QR. Programi do të gjenerojë një kod QR për përmbajtjen e interesuar edhe më pas mund ta lexoni nga iDevice tjetër, ku të dhënat do të ruhen në program e më pas mund ti shikoni ato. Ja vlen ta merrni atë.


InstaWeb: Web to PDF Converter, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
InstaWeb është një program mjaft i dobishëm nëpërmjet të cilit mund të ruani në formatin PDF, çdo faqe web që visitoni në programin Safari. Gjatë ruajtjes ai do të pastrojë faqen nga elementët e padëshiruar, si rreklamat. Ja vlen ta merrni këtë program.


Blindfolded, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Blindfolded është një lojë në të cilën duhet të lëvizni në rrugën e limituar nga blloqe të ndryshme. Kini kujdes sepse nuk do të jetë e thjeshtë të lëvizni midis pengesave dhe të arrini në destinacion. Ja vlen ta merrni edhe këtë lojë.


Brutal Street, nga 0.99€, falas. /iPhone, iPad
Brutal Street është një lojë me temë RPG (Role Playing Game) në të cilën duhet të luftoni në rrugë ku mbizotëron dhuna edhe do t'ju duhet të mbijetoni. Ja vlen ta provoni këtë lojë mjaft të bukur.


- Simpler Pro, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Simpler Pro është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të menaxhoni listën e kontakteve. Ju mund ti ruani ato në file ose ti dërgoni në iCloud në mënyrë mjaft të thjeshtë. Ja vlen ta merrni atë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment