Aplikacioni WhatsApp për iPhone është përditësuar duke shtuar mundësinë për të shtuar vizatime, emoji dhe për të shkruar brenda fotove dhe videove. Mund të zgjedhni trashësinë e penelit dhe stilin e shkrimit dhe ngjyrën. Mund të zgjedhni edhe penelat special.

Gjithashtu, administratorët e grupeve mund të ftojnë persona në grup duke ndarë me ta një link: mjafton të shkojnë tek infot e grupit dhe të klikojnë sipër linkut. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment