Përditësimi i fundit i Skype, ka shtuar edhe mbështetjen e plotë për funksionin CallKit të integruar në iOS 10. Skype ofron shkëmbimin e mesazheve dhe video-telefonatat me përdoruesit e tjerë që kanë Skype, ose telefonata me pagesë me numra që nuk rezultojnë në listën e këtij shërbimi.

Me këtë përditësim, Skype shton disa risi: mund të aktivizoni ose ç'aktivizoni funksionin e telefonatave të integruar në iOS 10 (CallKit) nga Settings në aplikacionin Skype dhe të merrni kërkesën për kontakte të reja me anë të njoftimeve. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment