Një përditësim shumë i rëndësishëm për aplikacionin Prisma, që sot do të lejojë aplikimin e efekteve edhe për videot. Falë aplikacionit Prisma, të gjithë ne mund të transformohemi në artista të vërtetë duke i transformuar imazhet në vepra arti moderne, me shumë efekte fotografike dhe mundësinë për të publikuar rezultatin në rrjetet sociale.

Fotot do të transformohen duke përdorur stile artistike të artistëve më të famshëm të artit modern, nga Munch e deri tek Picasso. Me përditësimin e fundit mund të përdorim efektet e aplikacionit Prisma jo vetëm tek fotot por edhe tek videot. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment