Për të gjithë ju që kërkoni të blini një iPhone 7  pa kontrate tek site-i zyrtar i Apple, është publikuar më në fund versioni pa kontratë. Çmimet nisin nga 650$ dhe 770$ secili. Kujtojmë që nëse do ta blini nëpërmjet dërgesës postare, duhet të shtoni dhe 20% të çmimit, i cili i paguhet Postës Shqiptare në bazë të ligjeve aktuale.


Në këtë mënyrë ju do të keni një produkt i cili nuk është i lidhur me asnjë kompani dhe mund ta përdorni atë me cilën kompani telefonike që dëshironi. Nëse doni të blini një iPhone 7 pa kontratë,  nga faqja zyrëtare e Apple, mjafton të shkoni këtu dhe të zgjidhni opsionin SIM-free. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment