Adoptimi i iOS 10 është më i shpejti i të gjitha kohërave? Me sa duket po, duke u bazuar nga informacionet e fundit. Sistemi më i fudit mobile është instaluar në dy të tretat e pajisjeve iOS. Siç mund ta shikoni edhe nga grafiku i mëposhtëm, i realizuar nga Fiksu, adoptimi i iOS 10 është më i shpejti.


Në një distancë shumë të shkurtër, vetëm një muaj, dhe iOS 10 ka arritur 66% të pajisjeve, megjithëse në ditët e para nuk ka qenë aq i shpejtë sa iOS 9, iOS 7 dhe iOS 6. Po ju e keni instaluar iOS 10 apo akoma nuk jeni të sigurtë? /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment