Janë publikuar të dhënat e para benchmark për dy modelet e reja Google Pixel e Google Pixel XL, pajisje që monton proçesorin Snapdragon 821 me dy bërthama dhe 2.15GHz ose 1.6GHz dhe 4 GB RAM. Pikët e arritura janë krahasuar menjëherë me ato të iPhone 7 dhe iPhone 6s.

Ja rezultater e arritura:

  • Google Pixel – Single core 1580, Multi core 4100
  • iPhone 7 – Single core 3430, Multi core 5600
  • iPhone 6s – Single core 2508, Multi core 4106


0 komente:

Post a Comment