Apple ka lëshuar një version të ri të sistemit iOS. Është tani i disponueshëm për shkarkim versioni 10.1.1. Ky përditësim përmirëson performancat e përgjithshme dhe korrigjon disa bug, përfshirë atë të aplikacionit Health. iOS 10.1.1 mund ta instaloni me anë të iTunes ose direkt nga iPhone nëpërmjet funksionit OTA. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment