Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur aplikacionin Flowing.

Flowing është një aplikacion meditimi, që duhet të përdoret me anë të kufjeve për të shfrytëzuar audion 3D: ujëvara, erë, shi dhe tinguj të tjerë do të ndihmojnë përdoruesin të relaksohet dhe të meditojë. Tingujt janë shumë realist.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Flowing do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment