Në këtë fundjavë Microsoft ka prezantuar për të gjithë versionin 4 të Surface Pro i cili vjen me disa ndryshime hardware, ndërsa përsa i përket dizajnit, ndryshimet janë shumë të vogla. Seria 4 do të ketë dhe një tastierë e cila mund të hiqet nga ekrani. Gjitashtu është përmirësuar edhe lapsi elktrostatik i cili shërben për komunikimin e përdoruesit me sistemin operativ, nëpërmjet ekranit me prekje.

Për të rreklamuar këtë produkt, kompania në fjalë ka përdorur përsëri rrugën e krahasimit me produkte Apple, si MacBook. Në rreklamën e cila zgjat disa sekonda, vihet në krahasim Surface Pro me Mac Book dhe gjatë saj përdoruesi i Surface Pro thotë:

"Nëse provoni të shkruani në një Mac të vjetër, diferenca me Surface Pro shihet qartë. Ai nuk punon."

dhe

"Me një penë e cila ju lejon të shkruani në ekran, një tastierë që shkëputet dhe elementë të tjerër, Surface Pro është zgjidhja më e lehtë".

Në një tjetër fushatë rreklamash Microsoft e cilëson MacBook Air si:

"...më pak i përdorshëm se sa kapelja e maces që keni në shtëpi"


Gjitashtu vihet përsëri në dukje pena elktrostatike dhe tastiera që zmontohet duke thënë në fund se:

"Kushdo që nuk ka këto elementë, është vonë për në festë."/iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment