Zbulohet një tjetër cilësi karakteristike e iPhone 7, që e bën atë një nga risitë e rralla të kompanisë “Apple”. E rradhës është jetëgjatësia e madhe e baterisë, përtej asaj të zakonshmes. Mesatarisht bateria e këtij celulari zgjat dy orë më shumë në ditë se sa ajo e iPhone 6S dhe një orë më shumë ne Iphone 6 Plus.

Sipas kompanisë, kjo është jetëgjatësia më e madhe e baterisë që është krijuar ndonjëherë. Kështu përdoruesit do të kenë mundësi të shkarkojnë më shumë aplikacione pa frikën se ato do të konsumojnë më shumë bateri dhe të navigojnë në komunikimin online shumë më gjatë se zakonisht. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment