Sot do ju tregojme se si të instaloni aplikacione që normalisht kërkojnë Jailbreak pa Jailbreak. Këtu futen: Emulatorë, Aplikacione me Pagesë falas, Rregjistrues ekrani, Lojëra me Hack, Tweaks, e shumë të tjera. 

Fillimisht ju duhet të instaloni një web-app. Thjesht shkoni tek kjo adresë në Pajisjen tuaj: http://iapps4u.ga. Shtypni "Install". Kjo do t'ju çojë tek Settings për të instaluar një profil. Instalojeni. Pas instalimit do të shihni të instaluar në pajisjen tuaj "iApps4YOU". Hapeni. Ky është aplikacioni. Në plan të parë do t'ju shfaqet pamja "Home" ku ndodhen të dhënat për aplikacionin. Pastaj keni disa tabela ne varësi të kategorive që janë:

1. Paid Apps - Aplikacione me Pagesë
2. Unofficial apps - Aplikacione që normalisht kërkojnë Jailbreak 
3. Tweaks
4. Hacked Games - Lojëra me hack.


Zgjidhni kategorinë tuaj, dhe më pas do t'ju shfaqet lista a aplikacioneve. Shtypni njërin prej tyre që të filloje instalimi. Çdo aplikacion me shenjë jeshile funksionon në iOS 9 edhe 10, pa patur nevojë për Jailbreak. Nëse doni një aplikacion që nuk ndodhet këtu mund t'i shkruani zhvilluesit të iApps4YOU nga menuja "Suggest App".

Shënim: Kjo funksionon nga iOS 6 e lart, por është e optimizuar për iOS 9/10 pasi jo çdo aplikacion funksionon në iOS 6. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment