Kompania BlackBerry nuk do të prodhojë më smartphone, duke i dhënë kështu fund një prej produkteve që ka bërë historinë në epokën e internetit. Blackberry presupozohej të ishte kompaia më e madhe dhe më e rëndësishme e prodhimit të spartphone-ve në botë. Por ajo ka deklaruar se do të ndalojë prodhimin e tyre.

Në vend të tyre BlackBerry shpreson se mund të ringjallë veten duke u fokusuar në software. Blackberry Messenger u shndërrua në një mjet komunikimi qëndor në mesin e viteve 2000. Por me lançimin e iPhone, popullariteti i Blackberry filloi rënien. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment