Apple Watch 2 u prezantua gjatë këtij muaji dhe ashtu si iPhone 7, ky produkt ka aftësinë për tu përdorur nën ujë. Për ta mbrojtur sa më shumë nga mbetjet e ujit edhe pasi e kemi nxjerrë jashtë, Apple ka integruar një mekanizëm i cili shfrytëzon valët audio të box-eve për të krijuar një forcë e cila "shfryn" jasht ujin e tepërt,

Kjo teknologji e zhvilluar nga Apple duket se funksionon mjaft mirë, ashtu siç tregohet në videon e mëposhtëme. Pasi notit, mekanizmi do të nxjerrë jashtë të gjithë ujin e tepërt i cili mund të mblidhet në afërsi të komponentëve hardware dhe do të dalë nga 2 të çara të cilat ndodhen anash orës dixhitale.iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment