Apple ka prezantuar për publikun, faqen e saj të parë në rrjetin Social Twitter, nën emrin @Apple nga ku të gjithë të apasionuarit mund të marrin lajmet më të fundit zyrëtare. Deri tani Apple nuk kishte një faqe zyrëtare por që nga koha e ardhjes në dretimin e saj, të Tim Cook, ajo po bëhet më transparente me publikun.

Sipas drejtuesve, faqja do të jetë nën kujdesin personal të Tim Cook dhe do të sjellë lajmet më interesante për të gjithë që do ta ndjekin atë. Menjëherë pas rregjistrimit në Twitter, administratorët e faqes kanë përditësuar të dhënat me imazhin e eventit që do të mbahet me datë 7 Shtator ku produkti më i pritur nga të gjithë është iPhone 7. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment