Apple sapo ka lëshuar iOS 10.0.2 që korrigjon disa probleme të iOS 10. iOS 10.0.2 korrigjon disa bug për kufjet, një në aplikacionin Photos dhe disa probleme me zilet e personalizuara në disa aplikacionet. Ky update rregullon edhe problemin e zhurmës në iPhone dhe atë të butonit të kufjeve të reja EarPods Lightning.

iOS 10.0.2 është i disponueshëm për shkarkim direkt nga iPhone, mjafton të shkoni tek menuja Settings > General > Update Software. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment