Ka pak minuta që Apple ka lëshuar iOS 10.1 beta 1 për të gjithë zhvilluesit e regjistruar në iOS Developer Center. Për momentin jemi duke e testuar këtë version beta dhe së shpejti do të realizojmë një artikull me të gjitha risitë që sjell iOS 10.1 beta 1.

Një risi mjaft e rëndësishme e iOS 10.1 është konfirmuar. Bëhet fjalë pikërisht për "Portrait Mode", një funksion i ri i fotokamerës, ekskluziv për iPhone 7 Plus, që lejon realizimin e fotove në stil DSLR. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment