Sot, në orën 19:00, do të mbahet konferenca e rradhës ku do të prezantohen iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch 2 dhe jo vetëm! Këtë event mund ta ndiqni live në streaming direkt nga faqja zyrtare e Apple. Për ta parë duhet të lidheni në këtë adresë me anë të shfletuesit Safari nga iPhone ose kompjuteri.

Menjëherë pas përfundimit të konferencës së prezantimit të iPhone 7, në faqen tonë do të publikojmë artikujt e detajuar me të gjitha risitë e reja të Apple, duke analizuar të gjitha karakteristikat e produkteve të reja. Qëndroni me ne. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment