Nga lançimi i tij zyrtar më 13 shtator, dyqani i ri App Store për iMessage përmban që tani 402 aplikacione dhe 125 paketa stickers. Një sukses i madh për një treg krejtësisht të ri që është hapur pas lëshimit të iOS 10.


Në mënyrë më specifike, pjesa më e madhe e aplikacioneve janë lojëra, pjesa më e madhe e të cilave mund të instalohen dhe të luhen direkt nga aplikacioni iMessage. Ndërsa sticker ofrojnë plot 1250 paketa. /iPhoneAbania

0 komente:

Post a Comment