Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Super Lynx Rush, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Super Lynx Rush është një lojë mjaft e bukur me temë aventurë ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të zbulojë botën e saj duke u hedhur për të shmangur krijesat e këqija dhe mbledhur të gjitha monedhat që gjënden gjatë rrugës. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


- Pdf Max 5 Pro, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Pdf Max 5 Pro është një program mjaft profesional i cili ju jep mundësinë të modifikoni file me formatin pdf, duke i shtuar shënime atyre dhe më pas ti ruani në iDevice. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas për një kohë të limituar.


- CloudPlayer Pro, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
CloudPlayer Pro është një progra i dobishëm për të dëgjuar muzikën që keni hedhur në iCloud, direkt në iDevice dhe jo vetëm. Në këtë mënyrë ju mund të ruani në iCloud këngët tuaja të preferuara dhe ti aksesoni ato nga kudo.


8bitWar: Netherworld, nga 1.€, falas. /iPhone, iPad
8bitWar është një lojë mjaft e bukur e ndërtuar mbi një grafikë e cila kujton lojërat e viteve 90'. Qëllimi juaj do të jetë ndërtimii një ushtrie dhe më zgjerimi i tokave të mbretërisë, duke sfiduar mbretëri të tjëra. 


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment