Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Boombercat, nga 3,79€, falas. /iPhone, iPad
Boombercat është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të ndihmoni personazhin e lojës të mposhtë kërrcënimin e botës së tij, Zuka. Kini kujdes sepse për të arritur tek krijesat Zuka, ai duhet të kalojë shumë pengesa. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


 Stopwatch+, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Stopwatch+ është një program që sjell funksionin e kronometrit në iOS. Programi është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe sigurisht ja vlen ta keni në iDevice-in tuaj.


Simpler Contacts, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Simpler Contacts është një progra i cili na lejon të sinkronizojmë kontaktet tona telefonike edhe jo vetëm, me teknologjinë iCloud. Për më tepër programi na lejon ti menaxhojmë ato në mënyrë mjaft të thjeshtë edhe intuitive. Ja vlen ta merrni atë.


- DayD Tower Rush, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të luftoni për tu rikthyer në ditët e sotme pasi keni përfunduar në botën prehistorike. Duhet të shfrytëzoni teknologjinë për të mbijetuar dhe luftuar kundra krijesave gjigande që do të bëjnë të pamundurën për t'ju ndaluar.


Translator Pro, nga 5.79€, falas. /iPhone
Translator Pro është një program mjaft profesional i cili na jep mundësinë të përkthejmë një fjalë në shumë gjuhë të botës. Në qoftë se jeni një person i cili udhëtoni shumë, atëher ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment