Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

System Monitor, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ky program është një nga programet më të kompletuara në App Store për të liruar memorien RAM, për  ta monitoruar atë, për të kontrolluar jetëgjatësinë e baterisë, si dhe për monitorimin e proçesorit dhe memories fikse. Sot mund ta shkarkoni falas dhe ja vlen ta keni në iPhone këtë program.


iAngle Meter Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone 
Ky aplikacion na lejon të masim kënde, duke shfrytëzuar sensorin e përafërsisë së iPhone. Sot versioni Pro mund të shkarkohet falas. Programi na lejon të masim këndë në dy mënyra. E para është mënyra direkte, ku ju mbështesni iPhone në sipërfaqen e këndit që doni të matni dhe mënyra e dytë është të matni këndin në distancë deri në 1 kilometër duke shfrytëzuar kamerën e iPhone.


 Hover Cross Skills, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Hover Cross Skills është një lojë në të cilën ju do të drejtoni një makinë e cila qëndron në ajër. Duhet të fitoni të gjitha garat për të qënë kampioni absolut. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


ACDSee Pro, nga 0.89€, falas /iPhone, iPad
Një fotokamera inovative për të bërë foto më të mira. Efekte profesionale për të bërë foto dhe video. Komanda manuale për modifikimin e ngjyrave, dritës, flash zoom, etj...


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment