Warner Bros ka publikuar në App Store lojën Suicide Squad: Special Ops, që i dedikohet filmit me të njëjtin titull. Në këtë lojë duhet të drejtojmë një task forcë të veçantë të formuar nga të dënur super të këqinj dhe shumë të rrezikshëm. Qëllimi juaj do të jetë të zbuloni ku ndodhen forzat speciale që kanë mbetur të bllokuar në Midway City.

Do të përballeni me shumë armiq që duhet të mundni, të gatshëm të bëjnë gjithçka për të ndaluar avancimin tuaj. Luftoni me Harley Quinn dhe shkopin e tij klasik të baseball-it, Deadshot me pushkën e tij ose Diablo me zjarr. Mundohuni të mbijetoni sa më gjatë që të mundeni.


Suicide Squad: Special Ops është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment