Para pak ditësh ju folëm për iOS 9.3.5 që rregulloi disa dobësi të rëndësishme sigurie që mund të merrnin kontrollin e telefonit tuaj. Por shumë prej jush nuk donin të shkonin tek iOS 9.3.5 pasi do te humbisnit jailbreakun. Por tani ne kemi nje zgjidhje për ju. Mjafton instalimi i një patch nga cydia.
Fillimisht hidhni këtë repo: http://maximehip.yourepo.com dhe insaloni AntiPG. Menjëherë pas instalimit ju do të jeni të mbrohtur nga malware-i. Ju këshillojmë që nëse keni jailbreak në çfarëdolloj iOS nga iOS 7 e lart ta instaloni menjëherë këtë tweak! Ju lutemi ta shpërndani këtë artikull me të njohurit tuaj ose në rrjetet sociale pasi është me shumë rëndësi.
/iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment